Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / Ai noştri cuceresc Canada: Andrei Razimovschi si Alexandr Şapa au dominat turneul „Millenium” de la Montreal
21.04.2011
Ai noştri cuceresc Canada: Andrei Razimovschi si Alexandr Şapa au dominat turneul „Millenium” de la Montreal
Versiune tipar
 

Unii dintre cei mai activi participanţi ai turneelor AVTM si adevărați împătimiţi ai tenisului – Andrei Razimovschi şi Alexandru Şapa – chiar daca au părăsit Moldova pentru a se stabili cu traiul peste ocean, în Canada, iată că nicidecum nu se pot linişti, spre onorarea lor, în ceea ce priveşte practicarea sportului preferat şi activitatea competiţională.

Mai mult chiar vestea care ne-a parvenit recent a fost una foarte îmbucurătoare în sensul succeselor remarcabile pe care le-au înregistrat la un turneu cu o denumire similară celui din Moldova – Millenium – a cărui idee aparţine chiar lui Alexandr Şapa, el fiind şi organizatorul principal al primelor ediţii ale Turneului „Millenium” din Moldova.

În Canada Andrei Razimovschi a devenit cîştigătorul ediţiei a VII-ea a Turneului de tenis de la  Montreal « Millenium-2011 », reuşind o spectaculoasă dublă performanţă, cîştigînd atît proba de Simplu, cît şi cea de Dublu (în pereche cu rusul Vladimir Kalinin). Reamintim că Andrei a fost numărul 1 al Moldovei în categoria Simplu “-45” (în 2006), avînd 4 titluri de cîştigător al Turneului „Masters” (2005-2008), fiind dublu campion al Turneului internaţional ”Cupa de iarnă a Moldovei” în 2009 la Simplu şi la Dublu (cu Gary Linden). De asemenea, Andrei are în palmares şi două titluri de campion al Turneului „Millenium” din Moldova la Dublu în  2005 (cu Adrian Maricuic) şi în 2008 (cu Andrei Beleaev) şi un titlu de învingător al Turneului Memorial în pereche cu Slavian Guţu (în 2008).

Alexandr Sapa şi-a adjudecat onorabilul loc doi la Simplu, intrînd în posesia medaliei de argint.  Alexandr are şi el frumoase rezultate în perioada sa competiţională de la Chişinău, printre care menţionăm un titlu de cîştigător al Turneului ”Millenium” la Dublu în 2002 (cu Adrian Mariciuc) şi un loc secund la Simplu la acelaşi Turneu (2002).

Îi felicităm din inimă pe ambii chişinăuieni şi le urăm să cucerească în continuare nu numai Canada, ci şi întreaga Americă de Nord !
 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 295927