Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / ULTIMELE DOUA TURNEE ÎN AER LIBER ALE ANULUI 2011
27.12.2011
ULTIMELE DOUA TURNEE ÎN AER LIBER ALE ANULUI 2011
Versiune tipar
 

Circuitul competiţional “AVTM-2011” pe terenuri descoperite s-a încheiat cu succes prin două turnee calendaristice – Turneul de simplu al campionilor “Masters-2011” şi Turneul memorial de dublu “Iu.Martîşcenco & B.Caranicolov”.
O excelentă evoluţie în ambele turnee, de fapt o reiterare a succesului de acum un an, a avut-o Vitalie Moscovciuc, care a cîştigat ferm „Masters”-ul la „-45” şi Memorialul în pereche cu Evgheni Ţariuc. În finala „Masters”-ului Vitalie a dispus de mai tînărul şi ambiţiosul Serghei Sergheev, care realizează totuşi o performanţă prin accederea în finala Turneului.  
În „Masters”-ul de la 45+ campionul titular Vladimir Petcov nu a reuşit să-şi menţină titlul, fiind întrecut de titratul Samvel Minasian, care  astfel îşi asigură titlul de campion al anului, detaşîndu-se clar de restul jucătorilor, chiar dacă în calendar a mai rămas un turneu de disputat.
În Turneul memorial campionii titulari, Vitalie Moscovciuc şi Evgheni Ţariuc, s-au impus în faţa puternicei perechi din Bălţi D.Jivelco/A.Malîşco, chiar dacă ultima a reuşit să elimine în semifinale perechea campioană naţională S.Minasian/V.Petcov.
Circuitul competiţional „AVTM-2011” se va încheia la finele lui decembrie 2011, atunci cînd se va desfăşura tradiţionalul turneu de sală „Millenium”, ajuns la ediţia XII.

Rezultate tehnice:

Masters / Finalele
Simplu „-45”:  Vitalie Moscovciuc – Serghei Sergheev 7/5, 7/5
Simplu „45+”: Samvel Minasian - Vladimir Petcov 6/2, 6/0
Memorialul de dublu / Finala                
Vitalie Moscovciuc/Evgheni Ţariuc – Denis Jivelco/Alexandr Malîşco 6/2, 7/5

POZE MASTERS

 

FOTO MEMORIAL

AVTM-logo

Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md

 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 296963