Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / TURNEUL MASTERS CU DOUĂ PROBE ÎN PREMIERĂ
25.12.2012
TURNEUL MASTERS CU DOUĂ PROBE ÎN PREMIERĂ
Versiune tipar
 

Turneul campionilor (Masters) este cel care încheie sezonul în aer liber pe zgură și care a fost în 2012 unul cu două mari surprize, aducînd, alături de tradiționalele probe de simplu, alte două  probe disputate în premieră – cea feminină și cea de dublu.

Simplu „-45”
Turneul a fost cîștigat în premieră de către Grigori Gramatin, care și-a luat revanșa în fața lui Andrei Razimovschi după a reiterare a finalei Campionatului național din septembrie curent. Scor – 7/5, 6/2. Prin această victorie Grigori și-a consolidat poziția nr.1 în clasamentul de Simplu ”-45”. Locul 3 a revenit lui Ceslav Ciuhrii.

Simplu „45+”
Finalistul de anul trecut, Vladimir Petcov, reușește să cîștige anul acesta în finala disputată contra lui David Gold cu scorul de 6/2, 6/4, adăugîndu-și în palmares al 4-lea titlu de cîștigător al Masters-ului (precedentele – în 2004, 2007 și 2010). Locul 3 a revenit lui Vladimir Medvedev.

Proba feminină
În premieră absolută a fost disputată proba feminină de simplu, ca o continuare firească a debutului acestei probe la Campionatul național din septembrie a.c.
După o prestație frumoasă și convingătoare proba a fost cîștigată de Angela Ceaicovscaia, care a dispus în finală  de Irina Matveeva cu 6/0,7/5. Locul 3 a revenit Nadejdei Stanceva.

Dublu
Această probă s-a disputant și ea pentru prima data, fiind comasată cu Memorialul de dublu ”Martîșcenco-Caranicolov”.
Ca și în ultimii doi ani, în cadrul Turneul memorial, s-a impus perechea Vitalie Moscovciuc - Evgheni Ţariuc, care a cîștigat în finală contra perechii Vladimir Petcov - Alic Bodașco în 3 seturi: 6/3,3/6,6/1.
Întreg turneul s-a desfășurat sub egida și cu sprijinul Federației de Tenis a Moldovei, fapt pentru care ținem să-i aducem muțumiri și pe acestă cale și în special Președintelui Federației, dra Marina Tauber.

POZE: MASTERS-UL DE SIMPLU


POZE: MASTERS-UL DE DUBLU

 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 296643