Apasa shi imprima documentul
 
26.09.2015
CAMPIONATUL NAȚIONAL AL AMATORILOR, EDITIA XXIII, 2015

 

La mijloc de septembrie 2015 s-a derulat tradițional o nouă ediție, a XXIII-ea, a Campionatului național al amatorilor tenisului. La fel ca și anul trecut, în 2014, la toate probele disputate s-au înregistrat noi campioni, adică nimeni din campionii titulari nu a  reușit să repete performanța din 2014, ceea ce arată cît de strînsă a fost competiția dată. Un număr de 58 de jucători, reprezentînd orașele Chișinău, Tiraspol, Bălți și Orhei, au concurat la două probe de simplu și una de dublu comună.
Dăm mai jos tabelul cu noii campioni și ocupanții locurilor premiante:

Simplu "-50"

Simplu "50+"

Dublu

1. Alexandr MALÎȘCO
2. Victor CIORNÎI
3-4. Andrei Porubin
3-4. Vitali Moscovciuc

1. Mihail ZAREA
2. Vladimir PETCOV
3-4. Slavian Guțu
3-4. Ion Lambantu

1. V.MÎNDRU – E.PLUGARIOV
2. A.MARICIUC – I.COMAROVSCHI
3-4. S.SÎRBU – V.DODU
3-4. V.PETCOV – V.MOSCOVCIUC

Vom menționa al doilea titlu de campion al lui A.Malîșco din Bălți la Simplu ”-50”, dar și frumoasa prestație a mai tînărului V.Ciornîi (Chișinău), oponentul său din finală.
La Simplu ”50+” am avut o reiterare a finalei din 2014, cu aceeași doi protagoniști. De astă dată a cîștigat învinsul de anul trecut, M.Zarea, care devine în premieră campion național.
La Dublu competiția a fost onorată de participarea tînărului veteran Evgheni Plugariov, ex-profesionist, ex-campion al Moldovei și ex-lider al Selecționatei Moldovei de Cupa Davis, care și-a adjudecat titlul de campion fără mari probleme, făcînd pereche cu experimentatul și titratul amator Valeriu Mîndru.  
Cîștigător al turneului de consolare la Simplu a devenit, în premieră, proaspătul student Adrian Bărbuță, care și-a adjudecat victoria în finala disputată contra lui David Gold.
Conducerea AVTM exprimă sincere mulțumiri tuturor partenerilor și susținătorilor care au contribuit la desfășurarea și succesul competiţiei: Federația de Tenis, Producătorul apei potabile “OM”, dnii Ceslav CIuHRII, Oleg BODAȘCO, Valeriu MÎNDRU, Eleferie Pitel, Valeriu Helbet și marca ”Babolat”.  

Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md

Secvențe foto










































 

Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.