Apasa shi imprima documentul
 
20.11.2021
„CUBA GBS - TOAMNA DE AUR”: UN SPLENDID SFÎRȘIT DE SEZON ÎN AER LIBER

 

Turneul național ”Cupa GBS – Toamna de aur” desfășurat recent a marcat sfîrșitul sezonului tenisistic 2021 al AVTM în aer liber...
A fost un turneu de zile mari, organizat excelent de către partenerul strategic al AVTM – Clubul de Tenis ”Locomotiva-777”. Circa 100 de jucători au concurat in 4 probe de simplu (trei de amatori și una de veterani 50+) și în 2 probe de dublu.
Dăm mai jos listele cîștigătorilor și premianților Turneului:

SIMPLU – Amatori
Categoria I
(24 jucători)

SIMPLU – Amatori
Categoria
II
(10 jucători)

SIMPLU – Amatori
Categoria
III
(9 jucători)

1. GUȚOL Serghei
2. TEȘINEVICI Vadim
3-4. URSACHI Artiom
       TERR Dmitri 

1. CHIRTOACĂ Eugeniu
2. GALELIUC Andrei
3. ZAVTUR Igor
4. BOGDAN Victor

1. MARINOV Alexandr
2. STANCIU Vadim
3. ANTOCI Alexandr
4. SERGHEEV Serghei

 

SIMPLU - Veterani 50+
(9 jucători)

1. MOSCOVCIUC Vitali
2. PORUBIN Andrei
3. CAZAC Tudor
4. LELENCO Igor

 

DUBLU 1
12 perechi / 24 de jucători

DUBLU 1
12 perechi / 24 de jucători

1. ANISTRATENCO S.Sr. – ANISTRATENCO S.Jr.
2. ALEXEI Dorin – ȚIGĂNESCU Vasile
3. LAZARENCO Vladimir – HAVRIC Eduard
4. GRAMATIN Grigori – BEJENARI Denis

1. MOSCOVCIUC Vit. – GRAMATIN Gr.
2. MARICIUC Adrian – CAZAC Tudor
3-4.COMAROVSCHI I. – COMAROVSCHI S.
      GALAJU V. – ZGARDAN A.

Cu un fond total de premii de peste 30000 lei, dintre care circa 10000 de lei - premii în bani, iar restul în obiecte-cadouri, turneul a servit drept un splendid acord final al sfîrșitului de sezon în aer liber.
Dorim și pe această cale să mulțumim, în numele conducerii AVTM și al tuturor jucătorilor-participanți, partenerului principal – Compania GBS – care a oferit generoasele premii-cadouri pentru cîștigători și premianți. De asemenea, exprimăm întreaga recunoștință Companiei MASPEX România, care ne-a oferit excelenta apă potabilă ”Bucovina”, un adevărat stingător de sete pe durata meciurilor fierbinți ale competiției.

Turneul ”Cupa GBS – Toamna de aur” a făcut parte din categoria turneelor naționale menite să reglementeze, în premieră,  tenisul de amatori la nivel național prin stabilirea și menținerea de clasamente ce i-au în calcul și clasamentele a trei circuite de amatori - Tenis Partener Chișinău (TPC, coordonator – dl Alecu Deleu), Loco-Liga (Clubul ”Locomotiva-777”, coordonator – dl Vladimir Perepelița), Amateur Tennis Masters (ATM, coordonator – dl Eugen Gorbuli). Acest proces se desfășoară sub egida Federației Naționale de Tenis (FNTM). Astfel, la sfîrșit de sezon se va compila primul clasament național de simplu al anului, separat pentru amatori (trei categorii valorice) și veterani (50+), care se va baza pe rezultatele a trei turnee naționale (Turneul FNTM, Cupa Independenței și Cupa GBS), precum si pe clasamentele celor trei circuite (TCP, Loco-Liga și ATM).
În anul care vine, 2022, AVTM va marca 30 de ani de activitate. Ne punem mari speranțe în desfășurarea unor turnee și campionate de amatori și veterani atît de rang național, cît și internațional.

























































 

Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.