Relaţii:
contact@avtm.md
Română
Prima / Noutăţi / 25 DE ANI DE CAMPIONAT NAȚIONAL
20.10.2017
25 DE ANI DE CAMPIONAT NAȚIONAL
Versiune tipar
 

Cea de a XXV-ea ediție a Campionatului național al amatorilor, încheiat recent, a marcat 25 de ani de desfășurare constantă a principalului turneu anual al veteranilor și amatorilor.

Competiția a fost organizată tradițional de Asociația Veteranilor și Amatorilor Tenisuludin Moldova. ”Este un prilej de bucurie neascunsă faptul că jumătate de secol am perseverat, și ne-a reușit, să avem o activitate competițională pentru amatorii și veteranii tenisului care a culminat în fiecare an cu acest Campionat național. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi prin joc, sprijin, încredere și simpatie...”, adeclaratSlavian Guțu, președintele AVTM și unicul participant la toate cele 25 de ediții, adunînd în palmares 6 titluri de campion la simplu și șapte la dublu, precum și multiple locuri 2 și 3. Și în acest an dînsul a făcut finala la Simplu ”50+”, dar nu a mai avut forțe (după atîta ”alergătură organizatorică”, precum s-a exprimat dînsul) să-l învingă pe campionul titular Ion Lambantu, care a devenit campion național al doilea an la rînd.

La proba de Simplu ”-50” titlul a fost cucerit într-o manieră sigură de către Victor Ciornîi. La Dublu s-a impus în mod ferm perechea compusă din chișinăueanul Vitalie Moscovciuc și tiraspoleanul Max Eroșkin.

Proba de Consolare Simplu ”-50” a fost cîștigată de Oleg Hagim, iar cea de Consolare Dublu de tatăl-Anatoli și fiul-Victor Ciornîi.

Numărul total de participanți a fost de 41 de jucători din Chișinău, Tiraspol și Bălți, meciurile fiind disputate pe terenurile Clubului ”LOCOMOTIVA-777”. Competiția s-a desfășurat sub egida Federatiei de Tenis a Moldovei (FTM).

Dăm mai jos tabelul campionilor și ocupanților locurilor premiante:

Simplu "-50"

Simplu "50+"

Dublu

1. Victor Ciornîi
2. Andrei Porubin
3. Alexandr ANTOCI
4. Stas Sîrbu

1. Ion LAMBANTU
2. Slavian Guțu
3. Igor Pîtov
4. Serghei Babenco

1. V.MOSCOVCIUC – M.EROȘKIN
2. I.LAMBANTU – S.SÎRBU
3. A.Mariciuc – Gr.Gramatin
4. A.PORUBIN – S.GUȚU

   
Consolare Simplu „-50” Consolare Dublu

1. Oleg HAGIM
2. Valeri TLEPBERGHENOV

1. V. CIORNÎI – A.CIORNÎI
2. V.MEDEVEDEV-I.CUPȚOV

 Conducerea AVTM ține să mulțumească și pe această cale partenerilor AVTM, prin al căror sprijin important a fost posibilă desfășurarea prezentei ediții a Campionatului – domnilor Mihail Usatîi, Ion Lambantu, Companiei „Caraus E.D.” cu marca ”Vulturul”, în persoana directorului-fondator Eugeniu Carauș,  Companiei EFES-Vitanta, Companiei ”Gelibert”/aqua unIQa și Reprezentanței Babolat-Moldova.

 

AVTM-logo

Serviciul AVTMinfo
contact@avtm.md


Secvențe foto

































 
 
Sus
Prima / Mesaj / Profil / Noutăţi / Competiţii / Clasamente / Palmares
  Copyright © 2024 Asociaţia Veteranilor şi Amatorilor de Tenis din Moldova(www.avtm.md).
Toate Drepturile Rezervate.
 
 
Creat de BrandMoldova
 
Vizitatori: 295636